top of page
20230720_105747_edited_edited.jpg

Informatie

Aloha

 

Welkom bij Surf Nature Surf&Sup School, waar passie voor de surfsport centraal staat!

Surf Nature Surfschool staat synoniem voor de ultieme ervaring van het surfen in harmonie met de natuur. Gevestigd in de schitterende omgeving van de kustlijn van het Zuiderstrand in Den Haag, omarmen we bij Surf Nature niet alleen de sport van het surfen, maar ook de essentie van verbondenheid met de natuur...

Onze ervaren Surf&Sup Instructeurs delen niet alleen hun passie voor Surfen en Suppen, maar ook hun diepgaande respect voor de natuurlijke wereld.

 

Met een focus op duurzaamheid en behoud leren we onze studenten niet alleen hoe ze kunnen surfen, maar ook hoe ze op een verantwoorde manier kunnen genieten van en bijdragen aan de schoonheid van onze natuurlijke omgeving.

 

Bij Surf Nature Surfschool gaat het niet alleen om het berijden van golven, maar ook om het genieten van de ongerepte pracht van de natuurlijke omgeving, met respect en bewondering.

 

Onze Surf lessen zijn ontworpen om op een leerzame, vriendelijke en gezonde manier de vaardigheden van het surfen te ontwikkelen.

 

Of je nu jong of volwassen bent, een beginner of een intermediate surfer, bij ons ben je aan het juiste adres!

 

De Surf lessen worden verzorgd door Internationale Surfinstructeurs met meer dan 20 jaar ervaring in het surfen en lesgeven.

 

 

Surflessen voor Kinderen

Bij Surf Nature Surf&Sup School bieden we surflessen aan voor kinderen vanaf 7 jaar tot 15 jaar oud. Onze lessen zijn speciaal ontworpen om kinderen te helpen de opwinding van het surfen te ervaren, terwijl ze tegelijkertijd belangrijke vaardigheden en veiligheidsmaatregelen leren.

Voor kinderen is een zwemdiploma A&B verplicht om deel te nemen aan de surflessen.

 

Onze ervaren Surf&Sup Instructeurs zorgen voor een veilige en leuke leeromgeving, waarin kinderen kunnen groeien in hun surf vaardigheden.

Elke surfles duurt 1,5 uur, waarin kinderen de basisprincipes van het surfen leren en hun zelfvertrouwen opbouwen op de golven.

 

Surflessen voor Volwassenen

Voor volwassenen vanaf 16 jaar bieden wij ook surflessen aan. Het maakt niet uit of je een absolute beginner bent of al wat ervaring hebt, onze lessen zijn geschikt voor alle niveaus.

 

Net als bij de kinderlessen is een zwemdiploma A&B vereist voor deelname aan de surflessen voor volwassenen. Onze ervaren instructeurs staan klaar om je te begeleiden en te helpen bij het verbeteren van je surf vaardigheden.

 

Elke surfles voor volwassenen duurt 2 uur, wat voldoende tijd biedt om te oefenen, te leren en te genieten van de prachtige ervaring van het surfen op de golven.

Wat is inbegrepen in de surfles?

Professionele Surf Nature surf&Sup-instructeurs met meer dan 20 jaar ervaring!

Softtop surfboard

Wetsuit

Theorie over surfveiligheid

Opwarmingsoefeningen

Leer hoe je golven kunt lezen, het juiste moment kunt vinden om te peddelen, op te staan en te surfen 😉

 

 

Vergeet niet mee te nemen!

Bikini of zwembroek

Korte broek

Handdoek

Zonnebril

Zonnebrandcrème (niet boven je ogen aan te brengen)

Warme kleding voor na de les


 

Routebeschrijving:

Je kunt ons bereiken via Vogelwijk Strandslag 7 en via Kijkduin Strandslag 6&7 bij Strandhuis Maví.

Mahalo

Surf Nature Team

bottom of page